Yeni Komşum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Bir cumartesi akşamı yine yemekten sonra uyumuş saatimi ve cebimi 1.00e kurmuştum. Ama gündüz o kadar yorulmuşum ki ikisini de duyamamışım ve uyandığımda saat sabahın 10.00uydu. Bu gece boşalamamıştım, kahvaltımı bitirene kadar ellerimi kasıklarımın arasından ayıramadım. Kahvaltımı bitirirken dışardan gürültüler gelmeye başladı. Pencereden baktım, yeni birisi bizim apartmana taşınıyordu. Benim altımdaki kat boştu, orası olmalıydı. Pek umursamadan kahvaltımı bitirip üzerimi değiştim, dışarı çıkıp bizim kızlarla buluşmaya karar vermiştim.

Aşağı inerken yeni komşuya da bir merhaba demek istedim. O da ne, uzun boylu, esmer, yakışıklı mı yakışıklı bir çocuk benim komşum oluyordu. Uyku düzenim değişecek mi acaba diye kendi kendime gülümsedim ve çocuğa: “Yeni komşumuz sizsiniz galiba” dedim. “Evet” dedi gülümseyerek. Elimi uzattım, “Hoş geldiniz, ben de tam üstünüzde oturuyorum” “Hoş bulduk, memnun oldum” diye cevap verdi. “Bir ihtiyacınız olursa çekinmeyin” derken gözlerinin içine bakıyordum. Gülümsemesine devam ederek, “Çok naziksiniz, teşekkür ederim” dedi. Bu arada onun bekar olduğunu ben, benim bekar olduğumu ve yalnız yaşadığımı da o öğrenmiş oldu. Daha sonra da ne zaman karşılaşsak konuşuyorduk. Ama ondan bir hareket gelmedi, neden bu kadar çekiniyordu ki. Bir gün, yine kapı önünde konuşurken yemekten söz açtım. “Yemek konusunda bir sıkıntın var mı, ne de olsa bekar adamsın, menemen, makarnadan başka yemek yiyor musun?” diye yarı şaka yarı ciddi sordum. “Menemeni küçümseme, bir menemen yaparım parmaklarını yersin” dedi. “Öyle mi?” dedim, alaycı bir şekilde. “İnanmazsan bir gün gel, tadına bak” dedi. Cumartesi de anlaştık. Cumartesiye kadar nasıl zor tahmin ettim tahmin edemezsiniz. Neyse ki beklenen gün geldi çattı.

Eve doğru giderken cebime mesaj geldi: “Parmaklarını yemeye hazır mısın:)” Hemen aradım ve sadece “Sabırsızlanıyorum” deyip kapattım. Eve geldiğimde menemen ve yanında da buz gibi kolalar hazırdı. Selamlaşmadan sonra masaya oturup yemeye başladık. Üzerimde askılı uzun ince bir elbise vardı, onun üzerinde ise tişört ve kot pantolon. Hem yiyor, hem sohbet ediyor, hem de gülüşüyorduk. Bu sırada ben kaşığımdaki yemeğin küçük bir parçasını üzerime döktüm. Amacım bunu bahane ederek üzerimi temizlemesini istemekti. Ama o başka şekilde davrandı: “Seni beceriksiz bebek, dur ben yedirecem” deyip kendi kaşığıyla bana bir kaşık yedirdi. Sonra ikinci kaşığı dudağımdan çeneme, ordan göğsüme doğru döktü. Yemek hala sıcak olduğu için oralarım yanmıştı. “Dur napıyorsun” derken tabağını üstüme döktü. “Pardon” dedi muzip bir şekilde. Döktüğü yemek parçalarını yemeye başladı. Büyük parçaları dudağıyla sıkıştırıp ağzıma getiriyor orada yemek yemekle öpüşmek arası bir şekilde hem yemeğimizi yiyor, hem öpüşorduk. Yemeğin tenime dökülen parçalarını bu şekilde yemesini bitirince buz gibi kola şişesini alıp yanan yerlerimden aşağı döktüm, bu arada onun üzerine dökmeyi de ihmal etmedim. Yüzünde kolanın ıslattığı yerleri yaladım, tişörtünü çıkarıp biraz daha kola döktüm, döktüğüm yerleri de yaladım. “Dur” dedi, şaşırdım. “Dur üstün berbat oldu temizleyelim” dedi. Mutfak çeşmesinin önüne, kucaklayıp yatırdı. Bulaşık süngerini iyice ıslatıp tenimde gezdirdi. Adeta uçuyordum. Aylar süren beklememe değiyordu. Elbisemi sırılsıklam etti, üstümde yalnız sütyenim ve külodum vardı sanki. O belli belirsiz parçayı da çıkarıp iç çamaşırlarımla bıraktı beni. Öpüşmeye başladık.

Dudaklarını yiyecekmiş gibi öpüyordum. Bir eliyle başımı kavramış, bir eliyle bacak aramı karıştırıyordu. Ben de onun saçlarını okşuyor ve çıplak sırtında gezdiriyodum ellerimi. Ah o parmaklar beni çıldırtıyordu, inliyordum. Ben inledikçe o parmaklarını daha fazla sokup çıkarıyordu. Öpüşmeyi sürdürürken, görmeyerek de olsa göz kararıyla onun kemerini söküp pantalonunu çıkardım. Üstünde küloduyla kalmıştı. Elimi attığımda içinde sert, sıcak, kocaman bir şey olduğunu farkettim. Onun varlığı, heyecanımı daha bir arttırdı, titremelerim zangır zangır titremelere dönüştü. O ise çok sakin görünüyordu. Sanki sertleşen alet onun değildi, hiç acele etmiyordu. Dudaklarımı bırakıp boynuma, göğsüme geçti. Sütyenimi çıkardı. “Muhteşem” dedi. Bu söz yabancı değildi bana, eski sevgilim her sevişmemizde sanki ilk kez görüyormuş gibi “Muhteşem” derdi göğüslerime. Dudakları göğüslerimin tekinde, bir eli de diğer göğsümdeydi. İnlemelerim nerdeyse bağırmalara dönüşecekti, kendimi zor tutuyordum. O beni öpüp okşamaya devam ederken, onun külodunu tamamen çıkarıp aletiyle oynamaya başladım. Aniden beni ters çevirdi, başım musluğun önünde, popom domalmış bir şekilde onun önündeydi. Külodumu çıkardı. Hiçbir şey görmüyordum. Musluğu birazcık açtı.

Saçlarım ıslanıyordu. Popoma, demin ellerimle okşadığım iri, sıcak ve sert aleti sürüyordu. Kulak memelerimi ve boynumu öperken saçlarım daha çok ıslanmaya başladı. Aletini sürmeye devam ediyordu. Elim organıma gitti. O ise sürtmeye devam ediyordu. Hiç bitmeyecek gibi geldi. “Hadi, ne yapacaksan yap artık” dedi. O sertlik ve sıcaklık arka deliğime girmeye başladı. Büyük bir acı duyuyordum. Musluktan akan su saçlarımı tamamen ıslatmış su damlacıkları yüzüme gözüme geliyordu. Alet biraz daha girdi, vücudumun alt tarafı yanıyorken, üstü serindi. Ateş parçasını tamamen soktu. Çıkardı, tekrar girerken önceki kadar zorlanmadı ama yine acıyordu. Girip çıkmalar hızlanırken, acının yerini zevk aldı. Bu şekilde ben bir, o iki kere boşaldık. Kulağıma, “Ne reçeli seversin” diye sordu. “Ayva” dedim. Beni kendine doğru çevirip dolaptın ayva reçelini alıp aletine sürdü. Reçelimi afiyetle, ama intikam için yavaş yavaş yedim. Reçeli bitirirken onun yerini beyaz, yapışkan bir sıvı aldı. O reçelden daha güzeldi, onu da afiyetle yedim. “Menemen partisi nasıldı?” diye sordu. “Güzel.. Bitti mi ki?” diye sordum endişeyle. “Menemen partisi bitti ama” dedi. “Yüksekten korkar mısın?” “Hem de çok” 8. kattaydık. Beni sırtüstü pencereye yatırdı. Saat gecenin 3üydü. Belden yukarım dışardaydı aşağıya sarkıyordum. Şehri tersten görüyordum. Yüzüme serin bir hava gelirken, bacaklarımın arası ıslak ve yangın yeri gibiydi. Onun dudaklarını hissettiğimde yangın ve ıslaklık arttı. Belki yarım saat, belki saatlerce diliyle oramı sevmeyi sürdürdü. Sanki hiç bitmeyecekti. Hem zevk alıyordum hem de içime girmesini istiyordum. Sonunda muradıma erdim de. Aletini yavaş yavaş soktu. Sıcacık ve çelik gibiydi. Zevki tüm sinirlerimle ve hücrelerimle hissediyordum. Sıcaklık vücudumun ortasından tamamına yayıldı. Şehrin serin havasını alın başım da yanmaya başladı sanki. Önce yavaş, sonra hızlı hızlı girip çıkmayı sürdürdü. Defalarca boşaldık ama tamamen boşalmamıştık. Banyoda, yatakta, yerde devam ettik. Ertesi gün Pazardı. İkimizin de işi yoktu. Uyandığımızda saat 12.00ydi. Yüzüm onun sönmüş aletinin üzerindeydi uyandığımda. Ona bir öpücük kondurdum, belli ki uykusu derindi. Öpücüklerimi arttırdım. Şeker gibi emmeye başladım. O da bana karşılık verdi. Önce küçük komşum, sonra büyük komşum uyandı. Üstüne oturup kalkarak bir kez daha boşalttım ama bu kez çok zor boşaldı. Belim kopacaktı neredeyse. Bu menemen partisini her hafta tekrarladık. Tabi menemen bazan makarna, bazan başka yemek, bazan onda bazan bende oldu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Temizlikçi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Arkadaşlar,benim oturduğun apartman 15 daire. Sakin bir muhitte. Geçen hafta Pazar günü öğlen saatlerinde eve geldiğimde (o gece nişanlımın evinde kalmıştım) her zamanki gibi temizlikçi bayan merdivenleri siliyordu. Evim 4. kat. Merdivenlerden çıkarken bir ara kafamı yukarı kaldırdım ki, ne göreyim bir çift bacak! Kadın 90 derece eğilmiş, merdivenleri siliyordu. Bacakları ayrıktı. Ben ona göre daha aşağılarda olduğum için eteğinin altından bacaklarını hatta donunu net olarak görebiliyordum. O an olduğum yerde kaldım ve izlemeye koyuldum. Müthiş bir görüntü idi. Sağa sola kalçaları çalkalanıyor, zaman zaman bacaklarını iyice açıp kapatıyordu. Hele bacakları muhteşemdi. Bembeyaz, sütun gibi bacaklar.. Kıpkırmızı bir don giymişti. Şaşkınlığım çabuk geçti. Zira kimdi bu bayan? Çünkü daha önceleri iki yıl boyunca Zarife isminde bir bayan haftada iki gün gelip merdivenleri temizlerdi. Ayrıca haftada bir gün de benim evi temizlerdi. Zarife hanım 40-50 yaşlarında ve oldukça çelimsiz birisiydi. Ayrıca bir iki kez benim evde temizlik yaparken birkaç kez frikik vermişti. Bacakları da pek güzel değildi. O halde bu kadın Zarife hanım olamazdı. Hatta bir ay kadar önce bana memlekete taşınacaklarından filan bahsetmişti. Bana yeni bir temizlikçi kadından bahsetmişti. Evimin temizliği için onu tavsiye ediyormuş. Merakla ve de gördüğüm bacakları seyretme sevdasıyla yavaş adımlarla ve sessizce merdivende ilerledim. Bir ara ışıklar söndü. Kadın yerinden doğrulup ışıkları yaktı ve benim kendisini seyrettiğimi anlamış olmalı ki sırtını duvara dayayarak benim geçmemi bekledi. Ben hiç bozuntuya vermeden yanından geçtim ve yüzümü ona dönüp onunla konuşmaya başladım.

Adı Sevim imiş. Perşembe günü işe başlamış. Haftada iki gün gelecekmiş. O da bizim merdivenleri temizlemeye. Yüzü de güzel sayılırdı. O konuşurken iyiden iyiye onu süzüyordum. Sevim’in vücut hatları oldukça iyiydi. Yeni işinin hayırlı olmasını dileyip teklifimi yaptım. Benim evime de temizliğe gelip gelemeyeceğini sordum. Parasal sorunları olmalı ki hemen kabul etti. Eve gelip bir süre koltukta oturdum. Gördüğüm manzaradan etkilenmiştim. Sonra da uzunca bir süre nişanlım ile telefon görüşmesi yaptık. Aradan bir saat filan geçmişti. Kapı çaldı. Gelen kişi Sevim hanım idi. İşini bitirmiş ve gitmek üzereymi. Hangi gün eviniz müsait olur diye soruyor bana. Ben de içerde konuşmayı teklif ettim. Önce çekindi ama yeni bir çay yaptığımı söyleyip beraber içelim diye ısrar edince girdi. Bir süre sohbet ettik. Ben hep onu süzüyordum gene. Ayrıca iyice samimi olmaya başlamıştık. Ama yine de masum bir duruşu vardı. 35 -40 yaşlarında diye tahmin ediyordum. 1.70 boylarında, beyaz yüzlü ve düzğün vücut hatlarına sahipti. Balık eti de sayılabilir. Cumartesi günleri uygundur demişti bana kendisi açısından. Bence de problem yoktu. Teşekkür edip gitti. Birkaç gün gördğüm manzaranın etkisinden kurtulamadım. Bir gün işyerine bir telefon geldi. Arayan kişi apartman yöneticimizdi. Yanında Sevim h anım varmış. Telefonu ona verdi. Cumartesi günü bir yakınının düğünü olduğunu ve mümkünse Pazar günü merdiven temizliğinden sonra gelmek istediğini söyledi. Ben de sorun olmadığını söyledim. Perşembe günü de sırf onu görebilmek için sabah işe gitmedim. Saat 10 gibi uyandım. Ekmek almak için çıkıyordum ki Sevim hanım apartmana girdi. Ben ekmeği alıp geri geldiğimde giriş katındaki boş odanın ışığının yandığını gördüm. İçimden Sevim hanımı kahvaltıya çağırmak geldi. Kapı aralık sayılırdı. Zira çok az bir aralık vardı. Tam kapının başına gelmiştim ki muhteşem bir frikik daha. Sevim hanım üstünü değiştiriyordu! Ama ben biraz gecikmiştim çünkü giydiği gömleğin düğmelerini ilikliyordu. Sadece beyaz sütyenini görebilmiştim. Sonra kapıyı çaldım ve kahvaltı yapalım teklifinde bulundum. Kabul etti ve geleceğini söyledi.

Ben yukarı çıktıktan 10 dakika sonra geldi ama üstünü yine değiştirmişti. Elinde de çantası ve mantosu vardı. Evet, ben ordan ayrılınca evime gelecek diye iş elbiselerini çıkarmıştı.İçeri geçti ve eşyalarını kenara bırakıp mutfağa girdi. Beraber hazırlıyorduk kahvaltıyı. Mutfak birazcık dar ve uzunca idi. İkimizde ister istemez birbirimize sürtüyorduk. Bazen aynı anda hamle yapıp kafa kafaya çarpıştığımız bile oldu. Ben liberek ona sürtünüyordum. O da bunun farkındaydı sanırım.

Bir defasında mutfak tezgahının önünde bardakları çalkalarken arkasından yaklaşıp dolaptan birşeyler alma bahanesi ile onu sıkıştırmış, zaten kalkık olan sikimi kalçalarına dayamıştım. Kahvaltı ederken de bayağı sohbet ettik. O benim odama geçip üstünü giyinmek istedi. Kapıyı kapatmıştı ama benim içim içimi yiyordu. Dışardaydım, her an kapıyı zorlayıp içeri girebilirdim ama yapmadım. Sadece onu anahtar deliğinden izlemeye karar verdim.

Eteğini çıkarmıştı. Beyaz kilot giymişti ve diz üstünde biten bir çift ten rengi çorap vardı. Ama üzerindeki kazağı çıkarıp kapının koluna asınca benim röntgen planlarım da suya düştü. Çok geçmeden odadan çıktı ve kahvaltı için teşekkür edip gitti evimden.b

Artık onu iyiden iyiye kafaya koymuştum. Ne yapıp edip Sevim’i yatağa atacaktım. O gün evimin anahtarını ona vermiştim. İşte bu sabah. Sevim hanım sabah 9 gibi geldi. Benim ona verdiğim anahtarla açtı kapıyı. O an uyandım. Rahatsız olmamamı, önce merdivenleri sileceğini söyledi. Bu kez diğer bir odaya girdi. Ama bu kez kapı aralıktı. Benim yeniden uyuduğumu sanıyordu. Hemen yerimden doğruldum ve tam kapının çaprazından seyretmeye koyuldum.

Önce üzerindeki kazağı çıkardı. Muhteşem görünüyordu göğüsleri. Dantelli bir sütyeni vardı. Derken üzerindeki eteği çıkardı offf gene bembeyaz bacaklar, hemencecik siyah bir tayt giyip odadan çıkıyordu ki beni gördü. Ben bozuntuya vermedim. Ne zaman evi temizleyeceğini sordum. 2 saat sonra başlarım deyip çıkıyordu ki geri dönüp baktı. Hala kendisini süzdüğümü görünce gülümsedi ama utandı sanırım. Çünkü yüzü kızardı. Ben yeniden yatağıma dönüp uyudum.

Bir s üre sonra gelip beni uyandırdı. Kahvaltı hazırlamış, ben mutfakta kahvaltı yaparken o işe koyulmuştu. Ben içimden bir gün bu iş bitmeli diye geçiriyordum ki o koridoru temizliyordu. Tam karşımda arkasını dönmüş parkeleri siliyordu. Götü muhteşem görünüyordu. Derken mutfağa geldi. Orayı da silecekti. Yine aynı pozisyonu aldı ve işe koyuldu. Bu kez çaprazımda idi. Artık dayanacak gücüm kalmadı, yavaşça elimi kalçalarına değdirmeye başladım. Sonra okşamaya başlamıştım ki irkildi.

“Barış bey ne yapıyorsunuz!” ama lafını henüz bitirmişti ki yerinden doğrulmmasına izin vermeden kalkıp üzerine abandım. Sikimi sıkı geniş kalçalrına dayamışkım. Bir elimle kolunu tutmuş bir elimle de göğüsen hamle yapmıştım. Ufff yuşuşacık pamuk gibi boynunu öpüyordum. Sevim hanım elimden kurtulmaya çalışıyor ama başaramıyordu. “Ne yapıyorsunuz, lütfen ben evli bir kadınım” falan diyordu. Ben de kulak memelerini yalarken kendisini çok istediğimi ne kadar para isterse istesin verebileceğimi söylüyordum. O ise hala aynı lafları tekrarlıyordu.

Elimle kalçasını yoğuruyordum adeta. Sevim hanım artık tepki vermemeye başlamışktı. Elini arkasına uzatıp üzerindeki taytı aşağıya sıyırdı. Hala önümde domalmış duruyordu. Bu cinsel ilişkiye razı olduğunun işareti oldu. Üzerimdeki eşofmanı çıkarırken götünü yukarı doğru kaldırdı. Amcığı tam karşımda idi. Bir defada hepsini soktum. Üzerine abanmış gidip geliyordum. O ise arada bir iihh diye sesler çıkarıyordu. Çok geçmeden içine boşaldım. Ama onun tepki vermemesi beni şaşırttı. Çünkü cinsel ilişkide bile olsa kadın ve erkek karşılıklı zevk almalı.

Sevim’i kucakladım ve odama götürdüm. Üstündekileri birer birer soydum. Taytını,üstündeki kazağı, sonra da ben soyundum. Üstünde sadece don kalmıştı. Donumu indirince yüzünü çevirdi. Utandığı belliydi.b Yatağa uzanıp battaniyeyi üzerine çekti. Ben de yanına uzandım. Üstüne çıkıp öpmeye ve okşamaya başladım. Hemen bacaklarını ayırdı ve kilotunu çıkardı. Dudaklarından öpmek istedim ama utanıyordu. Dudaklarını kaçırıyordu. Daha önce hiç dudaktan öpüşmemişti anlaşılan.

Yavaşça aşağılara indim. Göbeğini yaladım. En son amcığına ulaşıyordum ki izin vermiyor saçlarımdan çekiştiriyordu. Ben inatla amcığına ulaştım ve yalamaya başladım.Henüz traşlanmış gibyidi. Ayıp, yapma diye saçımdan çekiştiriyordu. Dilimi içerlere çoktukça ohhh ohhh diye sesler çıkarmaya başladı. Vücudu muhteşemdi. Birazcık ter kokuyordu ama bu da beni bir kat daha azdırmıştı.

Sevim’in inlemeleri artmıştı. Artık hazırdı. Yerimi aldım ve sikimi bir defada soktum. İnliyordu artık. Altımda bağırmaya başladı. Bacaklarını belime dolamıştı ki amcığını kasıldığını farkettim. Sikimi sıkıp sıkıp bırakıyordu adeta. Boşalıyordu. Ama benim sikim hala dimdikti. Derken pestil gibi uzandı. Daha sonra hadi devam edelim dediğimde üstümüzdeki battaniyeyi atıp beni sırtüstü yatırdı.Sikimi tutup üstüne oturdu. İnip inip kalkıyordu sikimin üstünde.

Üstündeki son parçayı yani sütyenini çıkardım. Aman Allah’ım, muhteşem göğüsleri, vücudunun her tarafı gibi sütbeyazdı. Yaladım, ısırdım. Derken yine aynı haykırışlar. Resmen bağırıyordu. Seslerin duyulmaması için sarılmış dudaklarını yalıyor emiyordum. Sonra ikimiz de boşaldık.

Bir süre dinlendik yatakta. Birer sigara yakıp muhabbet ettik. Yaşının 28 olduğunu söyledi. İki kızı varmış. Ama hayret etmiştim. Amcığı genç kızlara taş çıkartacak kadar daracıktı. Benimkini sımsıkı kavrıyordu. Eşi 4 yıl önce ölmüş. Sevim hanım da büyük kayın biraderi ile evlenmiş. Yani kayınbiraderinin evine kuma gitmiş. Yeni kocası da yaşlıymış. İlk bir iki ay hariç Sevim ile hiç ilişkiye girmiyormuş.

Sevim ile sonra yeniden seviştik. Doyasıya. Beraber duş ta yaptık. Akşam 5 gibi gitti. Artık yeni bir sevgilim var. Hem sekse susamış, azmış hem de mankenlere ve genç kızlara taş çıkartacak güzellikte bir bayan… Hadi hayırlısı. Saat 18.30 ve aklıma sıcağı sıcağına sizinle bu olayı paylaşmak geldi. Sevgiyle kalın

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Fizyoterapist

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Komşumuzun oğlu fizyoterapisttir.uzun boylu yakışıklı sayılmaz fakat bir çekiciliği vardı.herneyse o gün evde yalnızdım.ve korkunç derecede onu arzuluyordum. bir gün önce seks filmi bir film izlemiştim.ve aklıma bu gelmişti.her neyse aradım boynumun çok fena tutulduğunu ve işe gitmem gerektiğini acil olarak gelmesini vs.. söyledim inansada inanmasa da canına minnetti veee geldi benim üzerimde bir etek ve body vardı. boynumu hareket ettiremiyorum dedim ve biraz da numara yaptım denebilir. her neyse hemen salona geçtik ve bana masaj yapmaya başladı. elleriyle omuzlarımı ovuyor ovarken de sırtıma sürtünüyordu.1 kaç dk sonra ben iyice gevşemiştim. onun da siki iyice sertleşmişti hem omuzlarımı ovuyor hem de sırtıma sürtünüyordu.o sert aleti sırtıma her değişin de içimde kıpırtılar oluyordu.gözlerimi kapattım.gözümün önünde onun içime girip çıkması geldi.derken üstümdeki bodyi çıkardım ve bir sütyenle kaldım.

Masaja kanepede devam edip edemeyeceğini sordum oda tamam dedi.aslında diyemedi.çünkü ben aniden üstümdeki bodimi çıkarınca o da şaşırmış olmalıki cevap veremedi. birazda bacaklarımı ovabilirmisin dedim şaşkılıktan artık bana cevap veremiyordu.ne desem yapan bir robot halini almıştı.önce ayaklarımdan başladı.sonra ordan ürkek elleri dizlerime kadar olan bölgeyi geçti.ve erkeklerin en arzuladığı bölgeye geldi.diz üstünden kalçaya kadar olan yumuşak bölgeyi daha çok avuçlamaya başladı. müthişti.dizimin üstünden başlıyor vee yukarı yukarı derken elleri eteğimin altına giriyor. fakat yusyuvarlak kalçalarıma gelince duraklıyor ve geri kaçıyordu. bende eteğimi tek bir hareketle sıyırdım ve o yusyuvarlak popomu gözleri önüne sermiştim. yavaşça siyah külotumu sıyırdı.ve bembeyaz popom tamamen ortadaydı..iki elini kalçamın iki yarısına koydu ve okşamaya başladı.arada bir parmakları kayıp içime giriyordu.daha sonra ben de onun sikini çıkardım.ve dondurma yalar gibi yalıyordum.derken boşaldı. hepsini yuttum ve beni eğdi götümden girmek istedi.ben hemen kremi alıp sürmesini istedim oda parmaklarıyla genişletip yavaşça girdi.önceleri yavaşça gidip geliyordu.sonraları hızlanmaya başladı.derken iyice havaya girmişti ki ata binen kowboylar gibi bağırmaya başladı.ben de kendimden geçmiştim.ve boşaldı. sonra beni yatırdı ve bacaklarımı ayırıp içeri girdi. sonra ben onun üstüne çıktım ve jokey pozisyonunda zıplamaya başladım.bu kezde ben ata binen kowboylar gibi bağırıyordum.müthişti…o gece rüyamda kowboy filmleri vari birşeyler gördüm.eminim oda rüyasında kowboy olmuştur..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Birşey Olmaz

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Merhaba ben Esra, evliyim ve iki çocuğum var. Bundan üç yıl önce yaşadığım, fakat hiç unutamadığım bir anımı sizlerle paylaşmak istedim. O yıl Kuşadası’nda bir otelde resepsiyonist olarak çalışmıştım. Ada’yı da eski çalıştığım otelime ziyaret için gittiğimde tanıdım. Müdürümle oturmuş kahve içiyor sohbet ediyorduk. Otelin gece müdürü olan Ada da öğlen saatlerinde gelmiş ve müdürüyle sohbet etmek istemişti. Fakat odaya girdiğinden beri gözünü benden alamamıştı, etkilendiği belliydi. Sohbetimiz epey koyulaşmıştı. Gerçek şu ki bende ilk görüşte onu beğenmiş, hatta arzulamıştım. O gün rahatsızlığım bahanesiyle işten izin aldığım için sağlık ocağına gidip rapor almam gerekiyordu. Gitmek üzere kalktığımda müdür bey “ istersen Ada seni götürsün” dedi. Ada da “gideceğin yere bırakabilirim, bende kalkıyorum“ diyerek arabasına davet etti. Aslında bu davetin sonunun nereye varacağını iyi biliyordum. Çünkü bende Ada’yı çok beğenmiştim ve arzuluyordum. Ama eşimi aldatmayı da o ana kadar hiç düşünmemiştim. Tam Ada’nın teklifini reddedecekken eski müdürüm devreye girdi “hadi gidin, hem biraz dolaşır hem de tanışmış olursunuz.” Deyince hayır deme şansımı kaybettim ve kendimi bir anda arabada buldum. Sağlık ocağına gidip iki günlük istirahat, eczaneden de ilaçlarımı aldıktan sonra Ada beni evime bırakacak diye beklerken, birden “ hadi bu gün denize gidelim. Hava çok sıcak, sende nasıl olsa raporlusun “ deyip kanıma girdi. O gün gerçekten hava çok sıcaktı. Üzerimde ince askılı bir plaj elbisesi vardı. Etek yırtmacı neredeyse önüme kadar geliyordu. Bu yüzden bacaklarımı gizlemekte zorlanıyordum. Bacaklarımda fazlasıyla güzeldir. Ada direksiyonda yoldan çok bacaklarıma bakıyor, ve yutkunmakta zorlanıyordu. Bu benimde hoşuma gitmişti. Onu biraz daha zorlamak istedim ve oturuş şeklimi değiştirdim. İşte o an adanın önündeki kabarıklık iyice dikkatimi çekti. Üzerinde beyaz ipek bir pantolon ve ince ipek yakasız bir gömlek vardı. Onunda bütün hatlarını görebiliyordum. Kolları çok güçlüydü. Sportmen bir vücut yapısı vardı. Bir anda içimin titrediğini hissettim. Evet onunla denize gidip o vücudu daha yakından görmek istiyordum. Ada’ya “ tamam denize gidelim “ dedim önce eve uğrayıp bikinimi aldık, sonra bölgenin en güzel sahili olan Long Beach’e geldik.

Hava öyle sıcaktıki soyunup hemen denize koştuk. İkimizde gözlerimizle birbirimizi izliyor, hiçbir ayrıntıyı kaçırmamak için büyük çaba harcıyorduk. Ada elimi tutarak suda yürümeye başladı. Dalgalar geldikçe yürümekte zorlanıyor, suyun her vuruşunda kendimi Ada’ nın kollarında buluyordum. Oda düşmemem için beni tutuyordu. Fakat her defasında vücutlarımız daha da sert ve uzun temas ediyordu. Yeterince tahrik olmuştuk. Adanın erkekliği iyice kabarmış, ucu mayosunun dışından gözüküyordu. Oda göğüslerime temas ettikçe çılgına dönmüştü. Bir an içimden onu ellemek geldi. Dalgayı fırsat bilerek penisini mayosunun üstünden yavaşça avuçladım. O neydi öyle. Çok büyük ve kalın bir şeydi, hayal bile edemediğim türdendi. Ben zaten kocamınkinden başkasına değmemiştim. Ama kocamınki çok küçük ve daha inceydi. Buysa çok büyüktü, bir an onu içimde düşündüm, ne büyük bir zevk verirdi, harika bir haz. Ama evli olduğum aklıma gelince geri adım attım. Plaja çıktık ve kumsalda uzandık. Güneş çok yakıcıydı. Ada zaten bronzlaşmıştı. Ona da o ten yakışıyor, onu daha seksi yapıyordu. Kocamı bir defasına da olsa aldatmak yada aldatmamak! Bu ikilem arasında kalmıştım fakat Ada yı da çok istiyordum. Özellikle öyle büyük bir penisi içime alma fikri beynimi kemiriyordu. Şeytanla mücadele ediyordum. Ben bunları düşünürken Ada’ da boş durmuyor beni izliyordu. Göğüslerim iyice şişmiş, uçlarıysa kabarıp bikinimi delmeye hazır çivi gibi duruyorlardı. Kadınlığımda kabarmış buradayım dermişçesine kendini belli ediyordu. Vakit akşamüzeri olmuş ve ortalık tenhalaşmıştı. Ada arka tarafta sahilin hemen dibindeki bara gidip bir şeyler yemeyi teklif etti . Eşyalarımızı toplayıp gittik.

Dışarıdaki masalardan birine oturduk. Yemeklerimiz geldi. O rakı içiyordu ben de içerim dedim. Rakının tadını aldığım zaman, bu gün iyice içip kafayı bulursam işte o zaman bu adamla yatabilirim diye düşündüm. Evet sarhoş olacak ve kocamı Ada ile aldatacaktım. Hem aldatmanın duygusunu ve heyecanı yaşayacak hem de öylesine yakışıklı ve büyük penisli bir adamla beraber olup hayatıma bir değişiklik katacaktım. Bunu yapabilmem içinde kesinlikle sarhoş olmam gerekiyordu. Aklım başımdayken çelişkide kalıyordum. Kesinlikle kararımı vermiştim. Önce içip kuduracak, sonra da Ada ya verecektim. O zaten beni başından beri istiyordu, bunu anlayabiliyordum. İlk gördüğü andan itibaren zaten gözleriyle becermişti beni. Bunu gerçeğe dönüştürme fikri beni delirtiyordu. Hızlı hızlı içip bardakları boşaltmaya başladım. Ama Ada beni frenliyor fazla içmem gerektiğini, dokunabileceğini söylüyordu. Ben zaten kafayı bulmuştum. Bütün sorun ona verecekmiydim, yoksa vermeden kalkıp oradan dönecekmiydim? Bu arada onunda hakkımda yanlış düşünmesini istemiyordum. Ben o gün hayatımda ilk defa yabancı bir erkekle çıkmış, hatta denize girmiş ve bir barda birlikte içiyordum. Ama bir defalık kaçamaktan ne olurdu ki? Onun beni, fazla içmemem konusunda uyarması ve frenlemesi iyi olmuştu. Bir an duygulandım, kocamı ve ailemi seviyordum. Onu aldatamayacağımı düşündüm. Ada’ da çok anlayışlı, kültürlü ve akıllı bir adamdı. Gözlerimin dolduğunu görünce, beni teselli etmek için sandalyesini yanıma çekip “ Bak! Hiçbir şeyi kafana takma, hayatta çözülemeyecek sorun yoktur. Düşünme ve bu anı yaşa, mehtabın tadını çıkar” dedi. Elimi tutarak dostça sıktı. Onun bu dostça yaklaşımı beni hem rahatlatmış, hem de ona daha da yaklaştırmıştı. Ada her haliyle beni etkiliyordu. Ona dostça sarıldım ve başımı omuzuna koyarak sohbete başladık. Saatler su gibi geçiyordu, bizse zamanın farkında bile değildik. Ona bütün düşüncelerimi ve çelişkilerimi anlattım. Rakının etkisi benim rahatça konuşmamı sağlamıştı. Sanırım Ada’ da aklımdan geçenleri öğrenince cesaretlenmişti. Ama ortamda romantikti. Gece olmuş dolunay ve yıldızlar ortaya çıkmıştı. Barda çalan müzik bile beni Ada’ nın kulağına itiyordu. Bu arada masanın üstünde ve altında ellerimiz birkaç defa birleşmiş, bir keresinde Ada’ nın önüne değmişti. İşte o zaman kadınlığım iyice çileden çıkmış ve yeterince ıslan- mıştı. Nefes alış verişim yine değişmişti. Ada’ da bunu fark etmiş olacak ki, ellerini tekrar vücudumun Üzerinde gezdiriyor, sohbetle karışık beni okşuyordu. Bacak aralarımda dolaşırken bir defasında inlemeyle karışık içimi çekmiştim. İşte o zaman Ada iyice tahrik olmuştu. Beni kumsala davet etti. Gittik ve sandalların arasına havlularımızı yayarak uzandık. Birden bire elimi tutup “ al işte bak, elle başından beri merak ettiğin o alet burda ” diyerek elimi erkekliğinin üzerine koydu. “ Al, bütün gün isteyipte bir türlü karar veremediğin bu, rahat ol ve istediğin kadar oyna, senin işte ve emrine amade” diyerek üzerime abandı.

Alkolün etkisi azda olsa geçmişti bende ama yinede güçsüzdüm. Zaten öyle bir erkeğin altında, bir de elimde o çok etkilendiğim, bütün haşmetiyle ayaklanmış alet varken karşı koymam çok zordu. Adaysa çoktan işe koyulmuş, bir eliyle elbisemin düğmelerini açarken, öbür eliyle saçlarımı kavramış, dudaklarını boynumda kulaklarımda ve ağzımda gezdiriyor, emip ısırıyordu. Resmen taciz tecavüz türü bir olay yaşıyordum. Fakat bende tahrik olmuştum. Hem istiyor, hem de istemiyordum. Aslında kararsızdım. Öylesine güzel bir gün geçirmiştik ki, sonunda ikimizin de mükafatını almasının doğru olacağını düşünüyordum. Fakat kocamı aldatma olayı da içime sinmiyordu. Ada ya hayır dedikçe o daha da geliyordu üstüme. Yeterince baştan çıkmıştım zaten. Belki de ağzımdan çıkan hayırlar evet anlamına geliyordu ona göre. Altından kaçabileceğimi düşünen Ada, hiç beklemeden ve bikinimin altını bile çıkarma gereği duymadan, yana sıyırarak, hala elimde tuttuğum o kocaman penisini ıslanmış kadınlığıma daldırıverdi. O an gözlerim kararmıştı. Çok acıtmıştı ama o kalın penisin tamamı içimdeydi ve onun verdiği zevk acıyı bastırıyordu. İçime girdiğini bilmek bile yetmişti bana. Yarı tecavüz türü bu birleşme beni zevkten çıldırtmıştı. Ama saatlerce direnen Ada dayanamamış ve hemen boşalmıştı içime. İşte o an düşman olmuştum ona, çok kızmıştım. Sakın beni yanlış anlamayın, öfkem zorla becermesine yada içime boşalmasına değildi. O heyecan ve zevk kasırgası arasında zaten hamile kalma endişesi taşımıyordum bile. Kocamı bile unutmuştum. Tek istediğim o muhteşem penisin tadını ala ala becerttirmekti kendimi. Oysa tadı damağımda kalmıştı. “ Hayır “ dedim, “ hayır olmadı. Bir daha istiyorum. Lütfen beni tekrar becer, kaldır şu şeyini ne olur. Yine düz beni ama yavaş yavaş lütfen. Doya doya içimde hissetmek istiyorum onu.” Dedim. Ada ise bana “ Buyur o zaman o senin, göster marifetini “ diyerek yanıma uzandı. Anladım ki iş bana düşmüştü. Filmlerde izlediklerimi uygulayıp onu kaldıracaktım. İnikken bile kocamınkinden daha büyüktü. Hafifçe üzerine uzandım ve bütün marifetlerimi sergilemeye başladım. Önce boynundan yalayarak aşağılara doğru indim. Göğüs uçlarına küçük ısırıklar atmaya başladığımda altımda kalan penisinin hareketlendiğini fark ettim. Alet tenime değdikçe onu daha da arzuluyor, hatta defalarca içime almak ve hiç çıkarmamak istiyordum. Ada’ yı yalamaya, öpücükler kondurmaya devam ederek göbeğine ve kasıklarına geldiğimde penisi yüzüme değmeye başlamıştı. Bu çok farklı bir duyguydu. Onu ağzıma alıp emip, eritmek geliyordu içimden ama bunu yıllarca kocama bile yapmamıştım. Bir gün bir erkeğin penisini isteyebileceğim, çıldıracak kadar arzulayacağım hiç aklıma gelmezdi.

Dudaklarımı Ada’nın aletinin üzerine koydum. Yavaş ve ritmik hareketlerle öpücükler konduruyor ve dilimle yalıyor, darbeler atıyordum. Artık Ada’ nın inlemeleride yükselmişti. Zevk aldığı her halinden belliydi. Kaliteli bir fahişe gibi ellerimi, dilimi ve vücudumu kullanarak onu tekrar diriltmiştim. Ada’ nın penisini tekrar tekrar ağzıma alıyor, başını yalıyor yutuyordum. Artık organındaki tüm damarlar kabarmış, alet bütün görkemiyle ayaklanmıştı. Ada ters olarak üzerine çıkmamı istedi. Anlamıştım, o beni bende onu yalayacaktım. Bacaklarımı yeterince aralayıp dizlerimin üstünde yalamasını kolaylaştıracak şekilde adanın başının üzerine oturup, penisine doğru eğildim. Öyle büyüktüki tamamını ağzıma almam mümkün değildi. “ Ben bunu az önce nasıl içime aldım “ diye sorduğumda, Ada “ zaten hepsini alamadın “ yavrum demişti. Demek o acıda bu yüzdendi. Ne olursa olsun, isterse vajinam yırtılsın o penisin tamamını köküne kadar istiyordum. Bunu önce ağzımda denemeye çalıştım. Bademciklerime kadar bastırmama rağmen hepsini alamamıştım. Sakın abarttığımı sanmayın. Öyle iri ve kalın bir penisle ilk defa karşılaşmıştım. Ben emip yalamaya devam ederken, Ada’ da başını kasıklarıma gömmüş beni yiyecek gibi önümü, arkamı neresi denk gelirse yalıyordu, burnuyla baskı yapıyordu. Bu arada elleride boş durmuyor kalçalarımı ve göğüslerimi okşuyordu. Bende çıldır- mıştım. Vajinam sırılsıklam olmuş, ateşler içinde kalmıştım. Bu güne kadar kocamla böyle bir seks yaşamamıştık. Ancak aklına gelirse ayda yılda bir kocam gelir ve düzer di. Hiçbir zaman bir fantezi yaratmayı altmış dokuz pozisyonunda birbirimizi yalamayı düşünmemiştir. Ben evlendikten yıllar sonra ancak orgazm olmuşumdur, o da elimin yardımıyla. Oysa şimdi bir erkek tarafından okşanıyor, yalanıyor ve keyif ala ala düzülüyordum. Ada’ nın bıyıklarının vajinamın dudaklarına her değişi içimi gıcıklıyor, aşırı zevk veriyordu. Sonunda dayanamayıp kalktım ve yüzüm Ada’ ya dönük halde o muhteşem varlığın üzerine oturmaya başladım. Evet aşırı ıslaktım ama yinede Ada’nın penisini kolay kolay tama- men içime alamıyordum. Normalden çok uzun ve kalındı. Milim milim üstüne oturdukça içim eriyor, üzerindeki damarları hissediyordum. Bu harika birşeydi. Sonunda başardım. Zorlaya zorlaya tamamını içime almayı başardım. Çok acıtıyordu ama içimdeki istek o acıyı yok ediyordu. Zaten hepsi girdikten birkaç saniye sonra artık acıtmıyordu da. Çılgınca bağırıyor, üstünde hoplayıp zıplıyordum. Altımda kalan Ada’ da inliyerek bana eşlik ediyordu. Bir süre sonra beni yüz üstü yatırdı. Şezlong minderlerin- den birini katlayıp kasıklarımın altına koydu ve bütün güzelliğimi kendisine doğru meydana çıkardı. Tekrar yalamaya başlamıştı, dili hem vajinama hem de arka deliğime baskı yaptıkça çıldırıyor ve “ Hadi koy bitanem, koy ne olursun “ diye yalvarıyordum. Oda “ Tamam. Acele etme şimdi isteğini yerine getireceğim. Koyacağım ama düşündüğün yere değil, benim istediğim yere “ dedi ve kara kutumun girişini yalıyarak diliyle baskı yapmaya başladı. Anlamıştım, Ada beni arkadan yapacaktı. Bu hiç beklemediğim, hiçbir zaman düşünmediğim bir şeydi. Ne yapacağımı bilmiyordum. O muhteşem aleti yemeyi çok istiyordum ama arkadan almayı hiç düşünmemiştim. Önüme bile zorlaya zorlaya giren o şey arkama nasıl girecekti. İçimi heyecanla karışık bir korku kaplamıştı. Ona “ Ya çok canım acırsa “ dedim. O da “ Sana hiç acı vermeden ustaca, yavaş yavaş yerleştireceğim onu. İnan çok kolay olacak, yeter ki sen kendini sıkma, ne olursa olsun gevşek bırak ve zevk almaya, tadını çıkarmaya bak “ dedi. Dediği de doğruydu bir bakıma, zaten hayatımda ilkleri deniyordum bu gece ve şu ana kadar herşey harika gidiyordu. Belki de bir daha böyle bir fırsat çıkmayacaktı karşıma. Madem bu gece sıradışıydı yaptıklarım, o zaman anal ilişkiyi de denemeliydim. Madem çizgiyi geçmiştim, arkadan yemenin de tadına bakmalıydım diye düşündüm ve Ada’ ya “ Hadi durma yap ne yapacaksan, nasıl yapacaksan. Uçur beni zevkin en üst noktasına “ diye yalvarmaya başladım. “ Kendimi sana bırakıyorum erkeğim “ diyerek saldım kendimi Ada’ nın altına. Önce iki eliyle kalçalarımı açtırıp deliğimi meydana çıkardı. Penisini ıslatmak için önüme sokmuştu. Tükürüklediği elini arkama sürdükten sonra parmağını geçiri- verdi. Zevkten kıçım bile açılmıştı sanki. O parmak nasıl içime girdi anlamadım. Sadece bir “ ıhh! “ Çıktı ağzımdan. Bu arada Ada “ Hayatım bak iki parmağımı da alabiliyorsun, Küçük Ada’ yıda böyle kolay alırsın canım benim “ diyerek bana hazır olmamı söylediğinde, şaşırmıştım. Adam arkama iki parmağını birden sokmuş ve ben bundan sadece zevk duymuştum. Demek ki oradan düzülmekte hoşuma gidecek derken Ada’ nın o kocaman penisinin başı arka deliğime giriş yapmak için bastırmıştı. Ama bu hiçte parmağa benzemiyordu. Koskocaman başı olan bu aygır gibi şeyi nasıl alacaktım. Onu bir türlü bilmiyordum. “ Zor olacak galiba “ dedim. O da bana “ Hayatım; yum gözlerini, Sal vücudunu, sıkma ve az önceki gibi zevk alacağını düşün “ dedi. Bende aynen öyle yaptım. Önden yerken duyduğum zevki düşünüp, inleyip küçük çığlıklar attım. Bir elimle göğsümü okşarken, diğer elimle vajinamla oynuyordum. Bu arada birdenbire duyduğum bir acı ve kasılmayla gerildim, başını sokmuştu. “ Canım acıdı “ dedim. “ Bir şey olmaz biraz sıkacaksın dişini “ diyerek belinden kendisine doğru beni çekerek biraz daha girmesini sağladı. Sonra hızlya geri çekip çıkardı ve önüme soktu. Islatmak için yaptığı bu birkaç giriş çıkışın ardından tekrar kıçımın üstüne yerleştirip bastırdı. Bu sefer sanki biraz daha açılmış gibi daha az acıyla girdi ama o koca penisin girdiğini, hatta her milimini iyice hissediyordum. Ama arkamdan becerilmek gerçekten zevk vermeye başlamıştı. İnlemelerimle onun basınçlarına karşılık veriyordum. Çok hoşuma gitmişti. Ada bir eliyle de klitorisimle oynuyor, bana arkadan geçirdiği halde öndende mastürbasyon yapıyordu. Ada’ da, penisi de bir harikaydı. Beni öyle güzel beceriyordu ki sanki hayatımda ilk defa bir erkekle oluyormuş gibi heyecan duyuyor, mutluluktan uçuyordum. Aldığım zevkin oranının artışından doruğa doğru çıktığımızı anladım. Beni bağırmalarım sahili çınlatırken, Ada’ nın inlemeleri yükselmiş, nefes alışı da hızlanmıştı. Daha da bir hızlı bastırıyordu artık. O yüklendikçe bende daha fazla istiyor ve “ hadi hepsini sok. Köküne, dibine kadar sok ne olursun “ diye yalvarıyor- dum. Ada’ da gülerek “ kalmadı ki, tamımı da içinde daha neyi sokayım. “ dedi. İşte o anda ikimizde sular seller gibi boşalarak olduğumuz yere yığılıp kaldık. Aynı anda doruğa çıkmaktan mutluyduk. “ Ne olur biraz içinde kalsın, çıkarma çok hoşuma gitti.” Derken o da sırtımı, omuzlarımı öpüyordu. O gece dönüşte Ada bana “ Bak Esra, sen bu gün kocana ihanet etmedin. Biz sadece hayattan biraz mutluluk çaldık. Fakat her şey kumsalda kaldı. Yaşadık ve bitti. Bir daha görüşmeyeceğiz dedi. Eve geldiğimizde arabadan inerken ona bir teşekkür öpücüğü verdim ve bir daha asla ne onunla nede başkasıyla olmadım. Kocama, mide kanaması geçirdiğimi ve hastane de olduğumu söyledim. Şimdi mutlu bir aileyiz, güzel de bir seks hayatımız var. Bana tabuları yıktırarak mutluluğu yakalamamı sağladığı için Ada’ ya buradan teşekkürlerimi yolluyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ev Sahibinin Kızı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

Ev sahibini kızıyla aynı sınıfta okuyoruz.Aynı sınıfta okuduğumuz için ev ödevlerini de genellikle onların evinde yapıyoruz. Bir gün yine ev ödevlerini yapmak için onların evine gittim. Evin kapısını çaldım kapıyı o açtı içeri girsene dedi. İçeri girdiğimde kimseyi göremedim. Ailesi akrabalarını ziyarete gitmişti. O ders çalışmaya ben gelmeden önce başlamıştı hemen bende masaya oturup ders çalışmaya koyuldum ama bir türlü derse konsantre olamıyordum çünkü giydiği elbise yüzünden vücudu tamamen açıktaydı. üzerine giydiği daracık,beyaz ve dekolte badyden neredeyse göğüsleri dışarı fırlayacakmış gibi duruyordu.

Altında ise neredeyse kısa ve geniş bir etek ve eteğin altındaysa beyaz bir külotlu çorap vardı. Benden çekinmediği için çok tahrik ediyordu her ayağını oynatmasında külodu açıkça görünüyordu. Ben daha fazla dayanamadın çünkü azmıştım ve ona bügün çok güzelsin gibi iltifatlarda bulundum sonra daha da samimileştik ve nasıl olduysa birden kendimi onu öperken buldum.Onu öperken ellerimi de göğüslerinde ve bacaklarında gezdiriyordum o benim elbisemi çıkarmaya başladı ve beni tamamen soydu beni halının üzerine yatırdı.

Beni öpmeye ve yalamaya başladı gittikçe aşağılara indi ve cinsel organımı ağzına alarak bana masturbasyon yaptırdı bir süre sonra boşalmıştım ama azgınlığın geçmedi ve onun elbiselerini çıkardım tamamen çıplak kalmıştı.Çok güzel bir vücudu vardı göğüsleri yaşına göre büyüktü (tam istediğim gibiydi)onu yere yatırıp öperek ve yalayarak önce göğüslerine daha sonra amına kadar indim dilimle amına dilimle her değirdiğimde zevkten uçuyordu sonra ona sordum bakiremisin? evet dedi mecburen anal seks yapmak zorunda kaldık (zaten bakire olmasaydı ben yine anal seks yapardım çünkü en sevdiğim seks türü) onu köpek duruşuna getirdim.O daha önce hiç seks yapmamış (benim gibi) ve acemiydi deneyimsizdi.daha yarragımın yarısını sokmadan acıdan ve zevkten kıvranmaya başladı ve çıkarmamı söyledi ama ok yaydan çıkmıştı ben tamamen yarrağımı içine soktum yavaş yavaş git gel yapmaya başladım bir süre sonra oda alıştı ve daha hızlı diye inlemeye başladı aradan çok geçmeden ikimizde zevkin doruğuna çıktık ve boşaldık çok güzel bir duyguydu bu hemen kalktık üzerimizi giydik ve ben hiç ders çalışmadan fakat bir tecrübe kazanarak eve döndüm.O günden sonra bu işi çok sık yapmaya başladık artık anal seks bize yetmiyordu devamı başka zaman

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Fantezim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Odaya girdiğimiz an ikimizde sanki hayal aleminde, korku ve mutluluğu birlikte yaşıyorduk, narin vücudundan paltosunu çıkarışı dahi beni etkiliyordu, o kadar güzel sayılmazdı ama yinede yıllardan beri onu fazlasıyla arzu etmiştim, konuşmak istemiyordum sanırım oda istemiyordu, paltosunu çıkardığı anda dudaklarımız birleşti, o narin dudaklarını yalıyor oda bana karşılık veriyor dilini ağzıma sokkuyordu, dillerimiz oynaştıkça dudaklarımız kenetlendikçe kollarının boynumu sımsıkı sardığını ve beni bırakmak istemediğinin farkındaydım,ellerim narin kalçalrında dolaşıyor bende onu okşuyordum, uzun süre bu şekilde birbirimize kenetli olarak kaldık otelin o geniş yatağına uzandığımız an ikimizde tamamen kendimizden geçmiştik, elbiselerini nasıl çıkardığımı hatırlamıyorum bende çırılçıplak dudaklarıız birbirini bırakmak istemiyor gibiydi, dolgun göğüslerinde ellerim dolaşıyor, narin yapısına zarar vermemek için adeta memelerinin uclarında hafifce geziniyordu, şehvet ve arzudan olacakki meme ucları yala ne olur dercesine dimdik olmuştu,boğazlarından yalamaya başladım hafif hafif yalıyor hassaslığını hissettiğim bölgelerde dilimi hafifce gezdiriyordum, narin vücuduna rağmen oldukça dolgun olan göğüslerini yalamaya başladığımda artık kendini kontrol edemez duruma gelmişti, memelerini yalarken elim fazla dolgun olmayan kalça ve bacaklarında dolaşıyordu, elim cinsel organına yaklaştıkça içi ürperiyor nefes alması değişiyordu, bunu hissettikçe elimi cinsel organından uzaklaştırıyordum, yalamaya devam ediyor, dudaklarım göbeğinin üzerinde geziniyordu, yavaşça yalamaya devam edip cinsel organına yaklaştığım an yala yala der gibiydi fakat cinsel organını yalamayarak bacaklarını ve baldırlarını yalamaya başladım, artık bende kontrolümü yavaş yavaş kaybetmeye ve cinsel organını bir an önce yalamaya başlamayı istiyordum, dayanamayarak cinsel organına dilimi attığımda delirecek gibiydi, cinsel organını yalıyor, dilimi içeri sokup çıkarıyordum, bunu yaparken diğer bölgelerini yalarken olduğum gibi nazik yapamıyor deli gibi yalıyordum, hem yalıyor hemde kendimi ters çeviriyordum bacaklarım şimdi onun kafasının olduğu bölgede idi, cinsel organım ağzının yanına geldiğinde öyle bir kaptıki sanki deli olacaktım, ikimizde deli gibi birbirimizi yalıyorduk, ben kalkarak yanına doğru uzandığın anda o kalkarak cinsel organımı yalamaya başladı yalayışını seyrediyor, görüntümü engellemein diye öne düşen saçlarını elimle kaldırıyordum, üzerime doğru uzanarak tekrar dudaklarımı kaptı ve yavaşca benim cinsel organımı içine almaya başladı tamamen içine girmiştim ve deli olacak gibiydik her ikimizde, ellerim kalçalarında ve göğüslerinde dolaşıyor, kafamı kaldırarak göğüslrini yalamaya çalışıyordum, dudaklarını kendime çektiğim anda içinden çıkartmadan ters döndük şimdi o altta ben üstte şiddetli bir şekilde gidip geliyordum, çıldıracak gibiydi nefes alması değişmiş, soluyor gibiydi, oda gelmek üzereydi benim gibi anlaşılan, iniltiler ve zevk fetyatları içerisinde ikimizde gelmiştik ve üzerine uzanırcasına kenetlenerek soluyorduk, böyle bir süre dinlenditen ve kendimize geldikten sonra, kalkarak banyo yapıp üzerimizi giydikten sonra, karmaşık duygular içinde otelden ayrıldık,her ikimiz içinde güzel ve mutlu olan bir kaçamak yapmıştıki Doğru veya yanlış yapmıştık işte, canımız istemiş arzularımıza hakim olamamıştık

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

En Son Benimleydi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Üniversite yıllarında iki arkadaş beraber cıktığımız evde ev düzenini kurup herşeyi yerli yerine oturttuktan belli bir zaman sonra canımız sıkılmaya başlamıştı.yaptığımız şeyler hep aynı konuştuğumuz mevzular değişmez olmuştu.Artık kız arkadaşlara ihtiyacımız vardı.hem yaşadıklarımız değişecek hayatımıza başka bir renk girecekti.Ancak okuldaki kızlardan beğendiğim kimse yoktu .Aynı mahallede bir abimizin cok hoş bir kızı olduğunu cok geç anladım. Ancak bize her konuda yardımcı olan bu abimizin kızınla arkadaşlık yaşamak zoruma gidiyordu.

Biz Aysel’le kız kardeşinin vasıtasıyla tanışıp bereber olmaya başladık. İlişkimiz seviyeliydi ve fazla ilerleme kaydedememiştik. Yinede hayatıma bir heyecan katmıştı. Aysel’in kız kardeşi Funda’nın neden bizim aramızı yapmak istemesinide Murat’ta bende biliyorduk.Funda da ev arkadaşım Murat a hastaydı ancak Murat ın daha önce hiç böyle bir ilişkisi olmadığından olaylara uzak kalmak istiyordu.Taki bana birisi olduğunu aysel’in onu kendisiyle tanıştırıp tanıştıramayacağını sorana kadar bizde Murata birilerini ayarlamaya çalışıyorduk. Filiz 1.65 boyunda kumral mal mülk yerinde bir kızdı.Güzel ve hoş birşeydi.Muratın ilk ilişkisini böyle güzel bir afetle yaşamasına cok sevinmiştim. Artık biz okuldan gelince telefon sırası kapmaya sevgililerimizle saatlerce telefonda konuşmaya başlamıştık. Tabii benimde filizle aram iyiydi. Ondan yaşça büyük olduğumdan abi kardeş gibi bir muhabbetimiz olmuştu.Muratlada uzun uzun kızlar hakkında konuşur fazla deneyimi olmayan ev arkadaşıma kızlara nasıl yaklaşılacağı,onları ürkütmeden nasıl icraata geçileceğini anlatırdım. Ona rağmen Murat Filiz’le bir bok yiyememişti.Ben Aysel’le sonuna kadar gitmesekte baya iyi günlerimiz oluyordu.

Herşey Ayselin üniversiteyi başka bir ilde kazanmasıyla başladı.Ben cok üzülmüştüm.Filiz bunun farkındaydı. Bana birkaç arkadaşını ayarlamaya çalıştı ama onların beğendiğini ben;benim beğendiğimi onlar beğenmemişti.Aysel’in babası tam bir futbol hastasıydı bir vesile ile tanışıp bazen bizde bazen onlarda maç seyreder yorumlar yapardık.Bu tabii Muratında işine geliyordu.Cıktığı kızın evine bukadar rahat gidip gelebilen babasıyla bira içip maç seyredebilen kaç kişi vardır bilemiyorum.

Zamanla Murat’la Filiz’in arası açıldı sebebini bilmediğim şeylerden dolayı artık telefonla o kadar sık konuşmuyorlardı.Filiz telefona ben cıkınca Muratı istemiyor benle konuşuyordu.

Dönem bitti ve biz memleketlerimize gittik.Filiz kendi evimizden beni arayıp muratın onu aramadığını söylüyor;şehirler arası olmasına rağmen saatlerce telefonda konuşuyorduk.Bu arada yaz tatilinde ikimizinde doğum günü vardı. Telefonda doğum günlerimizi kutladık.Bende gerçekten içimden geçerek okula başlayınca ona götüreceğim ufak bir hediye aldım. Yaz tatili bitmiş okullar açılmıştı.Filiz telefonda bana doğum günüm için aldığı hediyeyi vermek istediğini söyledi. Bende aldığım zincir ucu olan ufak kalbi ona verebilecektim.Bunun için bir arkadaşımın evini ayarladım. O okulu bittiği için çalıştığı yerden izin alarak buluşma yerine geldi. Gülerek arkadaşımın evine girdik. Ev bekar evi olduğundan çok dağınıktı. Bizimde evimizin öğrenci evi olduğunu ancak bukadar dağınık olmadığını söyleyerek bir odayı hafifce topladık. Muhabbet ediyor yaz tatilini nasıl geçirdiğini anlatıyor Murat ın onu aramadığı için çok üzüldüğünü söylüyordu.

O bana aldığı zippo çakmağı çıkardığında bende küçük hediyemi verdim. Zincirini takamadı ve bana verdi. Ben hediyemi ucuna takınca boynuna takamadı ve benim takabileceğimi söyledi. Oturduğu koltuğun arkasına geçerek omuzlarından aşağı dökülen saçlarını toplayıp boynuna zinciri takarken birden titremeye başladı.Ne olduğunu anlamıştım. Daha önce hiç bir erkeğin tenine dokunmadığı belliydi. Ben zinciri takıp boynunu okşarken kendini bana bırakmıştı adeta. Liseyi yeni bitirmiş olmasına rağmen bu şekilde olmasına hayretler içinde kalmıştım. Demek daha önce söylediği gibi Murat ilk çıktığı insandı. Bende onun hareketlerinden tahrik olarak hiç aklıma bile gelmeyen şeyleri düşünmeye başlamıştım. Onu oturduğu koltuktan kaldırıp yandaki divana oturtturdum yanınada ben oturdum. Elimle yanaklarını okşarken dahi titriyor bana yapma diyordu. Ben birşey yapmıyordum ki. Daha sonra yavaşca dahada sokularak yanağından öpmeye başladım. Saçları çok güzeldi. Ben böyle kumral uzun saçlı bayanlardan cok hoşlanırdım ama daha önce onun hakkında hiçbir şey düşünmemiştim. Yavaş yavaş boynuna inerken bir elimlede siyah kazağının altındaki diri göğüslerini okşuyordum. Yalvarırcasına ne olur öpme diyordu artık kendisini tutamadığını anlamış o kendini kaybettikçe ben daha ilerlere gitmeye başlamıştım.Altındaki sitreç pantolonu bacaklarının ve kalçalarının tüm güzelliğini sergiliyordu. Kazağını pantolonun içine almış kalınca bir kemerlede kıyafetini tamamlamıştı. Bem artık bir elimle göğüslerini gayet kibar bir şekilde okşarken diğer elimle kulağını ve boynunu okşayarak tamamen kıvama gelmesini istiyordum. Artık resmen inliyordu. Daha bu vaziyette iken böyle inlerse birazdan olacakları düşünmek bile istemiyordum.

Kemerini çözmemle kazağının altından o diri eldeğmemiş göğüslere ulaştım. Göğüs uçları bir fındık kadardı ve sertleşmişti. Artık oda sesini cıkartmıyor elleriyle benim vücudumu keşfetmeye çalışıyordu. Onun elleri omuzlarımda iken bende onun göğüslerini südyenin altından öpüyor kokluyordum. Divanın kenarına gelerek onu kucağıma oturtturdum pantolonların altından bile olsa hazinesini hissedebiliyordum. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiştik. O bu pozisyondayken bana dur diyecek durumda değildi. Bütün kontrol bendeydi. Kontrol demek yanlış olur kontrolsüzce amacıma doğru onu ürkütmeden ulaşmaya calışıyordum. Südyenini cıkarttığımda mankenlerin silikonla yada ameliyatla sahip oldukları güzellikteki göğüsler artık serbest kalmış oda bu güzellikleri elleriyle kapatıp benden saklamaya çalışıyordu. Ellerini tutarak omuzlarıma koydum ve o güzellikleri hiçbir engel olmadan yaşamaya başladım.bu arada oda sertliğimi hissetmiş belkide içgüdüsel olarak kucağımda oraya sürtünmeye başlamıştı. Ona daha fazla ızdırap çektirmemek için divana yatırdım ve bacaklarının arasına girdim. Artık ben ona sürtünürken aldığı zevke rağmen hala göğüslerini saklamaya çalışıyordu. Kollarını iki yana açarak göğüslerine yapıştım. Vucutlarımız birbirine deyince oda göğüslerini saklamaktan vazgeçti ve bana sarıldı. Ufak tefek vücuduna ve benim daha gömlekle olmama rağmen tırnaklarını sırtıma geçiriyordu. Bu yaptığının farkında olmadığını biliyordum. O anki acı ve zevk anlatılacak gibi değildi. Öyle bir titremeye başladı ki beni iri cüsseme rağmen adeta sallıyordu. Daha sonra bir taş gibi kesildi ve hareketsiz kaldı.Bu duyguyu daha önce yaşamadığından şaşkındı. Gözlerime bakarken belkide kendine yeni geliyordu. Artık gözlerini açmış aynı şeyleri tekrar yaşamak istercesine dudaklarıma yapışmıştı. Benimde onun kalbini kıracak niyetim yoktu. Ona daha fazla güzellikler yaşatmak istiyordum. Tabi bunu yapabilmem için onun taytından benimde üzerimdekilerden kurtulmam gerekiyordu. Dudaklarım göğüslerindeyken bir elimle gömleğimin düğmelerini acıyor onun elide hemen açılan yerlere giriyordu. Sonunda gömleğimden kurtulup tenim tenine değdiğinde adeta bir volkana sarılmış hissettim kendimi. Göğüslerinin uçlarını ufak ufak ısırıyor omuzlarını yalıyor ve morartana kadar emiyordum. Resmen inliyordu. Biraz önceki tempoyu yakalamş kendini kaybetmişti yine. Göğüsleri ısırık ve emişlerimden kızarmıştı. Yavaş yavaş göğüslerinin arasından göbek cukuruna geldiğimde ikinci kez boşalmıştı. Artık benimde isteklerim vardı. Adeta bir dert ortağım olan arkadaşım aşkı kollarımda sarsıla sarsıla boşalıyordu. Ben böyle birşeyi aklımın ucundan geçirmemiştim. Artık delikanlılık falan hikayeydi. Hem sonra Murat tan ayrılmıştı.O anın tadını çıkartmalıydık ikimizde ,o tadını çıkarırken benim bunları düşünmeme gerek yoktu. Göbek deliğinin içinde dilimi gezdirirken o kendisine zevk veren biryerini daha keşfetmişti. Kafamı bastırıyor adeta dilimle içine girmemi istiyordu.

Ama benimde gücüm sınırlıydı. Daha farklı deliklere ulaşmak isterken pantolonumu batırmak istemiyordum. Yavaş ve okşarcasına pantolonunu sıyırırken bacaklarını çapraz duruma getirip busefer alttaki hazinesini benden saklıyordu.beya dantelli külodu ortaya cıkınca iyice bacaklarıyla gizlemeye çalıştı. Ben onun bacaklarını ardına kadar açacağı anı hazırlamak için tekrar göğüslerine yöneldim. Yaz tatilinden sonra bikinisinin kapattığı yerler yüzünden iki renge giren göğüsleri benim ısırıklarımla üçrenk olmuştu.bazı yerlerde adeta kan cıkmıştı. Daha önce beni öyle emen bir sevgilimden dolayı o bölgelerim en az bir ayda normale döneceğini biliyordum. Yavaşca unutturmaya calıştığım kasıklarına inerken önce yolumun üstündeki ve ona büyük zevk veren göbek deliğine uğranadan edemedim. Dediğim olmuştu artık bacaklarını gevşetmiş oraya inebilmem için hazırlanmıştı. Bembeyaz külodunun dantellerinin arasından hazinesinin güzelliğini görüyordum. Kararmış kıllarını bir hafta önce kesmişti herhalde. Yavaşca külodunu sıyırırken tekrar bacaklarıyla kapatmaya çalıştı. Herşeyi kendisi isteyecekti. Bu ilk deneyiminde herşeyi içgüdüsel olarak onun yapmasını istiyordum. Bunun için külodunun üstünden kasıklarını dudaklarımla okşarken yavaş yavaş inmemi istediği yerleri belli ediyor o bölgeye kadar bacaklarını serbest bırakıyordu. Sonunda yine istediğim oldu ve külotlu olarak dudaklarım onun allt dudaklarını ısırıyordu. Artık külodunu aşağılara sıyırırken bana diremmedi. Daha önce külodun altından ısırdığım dudaklara artık dilimi değdirebiliyordum. Yavaşca dilimle içerlere girerken sulanmış organı ateş gibi yanıyordu. Bana bakire olduğunu kendisini kocasına saklamak istediğini kısık sesle zorla söyleyebildi. Bu bana o ana kadar verebildiği ilk tepkiydi. Bende bekaretini bozamayacağımı ona büyük saygım olduğunu söyledim. Biraz daha rahatlamıştı. Birkez daha inleye inleye boşalmıştı. Sadece bu sesler bile insanın boşalmasına neden olabilirdi.Ama benim ufaklık hala pantolonun içinde kafasını dışarı çıkarmış bekliyordu. Üzerimdekilerden kurtularak bende bir çırpıda onu dışarı cıkarttım.

Bu arada Artık ikimizde çırılcıplak olarak sarılmıştık.Onun dudaklarına ve göğüslerine yöneldiğimde aletimde gideceği yolu coktan bulmuştu.Ellerimle diri ama artık moraran göğüslerinden, dudaklarımla ateş gibi yanan dudaklarından ona zevk verirken aletimin kafasıda sürtünmekte olduğu yerle ona ilgi gösteryordu. Artık onu istiyordum. Tüm yaşananlardan sonra onunda bundan pişman olmayacağından emindim. Aletimi tutarak sadece kafasını sokacağımı bekaretine zarar vermeyeceğimi söyledim. Buna müsade etti ama öyle cok sulanmıştıki benimkinin kafası daracık delikten başlangıçta biraz zorlayarak girmesine rağmen dahada ilerlemek istiyordu. Bacaklarının arasından hafifce doğruldum ve elimle hedefe tamamen kilitlendim. Ufak ufak gidip gelmelerle onuda alıştırmıştım. Daha sonra tüm gücümle abandığımda gırtlağından gelen bir hırıltıyla hareketsiz kaldı. Artık bakire olmadığını anlamıştı ilk acıyıhissettikten sonra ben yavaş hareketlerle cıkıp birkez daha abandım. Yüz ifadesinden canının cok yadığı belli oluyordu.Bana sadece “-Ne yaptın” diyebildi . Ben yavaş hareketlerle daracık delkte ileri geri gitmeye calışırken sanki o delik benim içeri girmemi engellercesine sıkıydı. Gözlerinden süzülen yaşları görünce canının yanmasını istemeyerek yavaş davranıyordum. Ancak oda olanları kabuletmiş daracık deliğide davetsiz gelen misafiri kabul etmeye başlamıştı. Tekrar inlemelerini duyuyordum. Aletim içerde zonkluyordu. Onun zevk almaları arttıkça bende hızımı arttırdım. Artık yıllardır sevişiyormuşcasına rahat içine girip cıkan organımın tadını cıkarıyordu.Gözlerinden akan yaşlar kurumamış o tempoyla sallandıkça yaslar yanaklarından süzülüyordu. Bukez boşalmasına yakın bende boşalacağını anladım. Nezama adet gördüğünü sordum. Söylemek istemiyordu ancak benimde vaktim dolmuştu. Israr edince iki gün önce bittiğini söyledi.artık onun bozduğum deliğine boşalabilirdim.Kasıklarımız birbirine değiyor her vuruşumda iniltileri artıyordu. Tempomuz iyice hızlanarak müthiş bir şekilde içine boşalarak cıkartmadan yanına uzandım.Dudaklarına bir öpücük kondurduğumda hala nefes nefese ve ter içindeydik.Aletimi dışarıya çıkarırken dinan örtüsünün kan ,meni ve onun sıvısıyla sırılsıklam olduğunu gördük.

Çırılçıplak oturup yaşananlardan sonra kendimize gelmeye çalışırken on ayaşadığı şeyin ne olduğunu,benim neden adet gününü sorduğumu anlattım.Artık bir kadın olduğunu ancak onunla evlenebilmem için erken olduğunu söyledim.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ev Sahibi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Bir ilk bahar sabahı evde yalnızken ev sahibi kirayı istemeye gelmişti. Tabiki gündüz olduğu için karısı gelmişti, bende nezaketen içeriye davet ettim ve çay kahve ne içersiniz diye sordum. O da bana soguk bir şeyler olsa daha iyi olur dedi. Ben ev sahibinin karısını her zaman hayal eder ve onu sikmek isterdim ve bu fırsatın geldiğini düşünürken mutfaktan da soguk birşeyler hazırlıyordum.

Bu arada onu hayal ediyordum. Farkında olmadan yarağım kazık gibi olmuştu. Ben biraz gecikince o arkamdan mutfağa geldi ve bana yardım etmek istediğini söyledi. Ama gözleri benim kazık gibi olmuş sikimdeydi. Ben başımı önüme eğmiştim. Utanıyordum ama o elini benim sikime atmıştı bile!

Ben de “hep hayal ettiğim an geldi!” diye düşündüm ve elimi onun eteğinin altına soktum. O da ne, alt tarafı sular seller gibi olmuştu! Hiç vakit kaybetmeden göğüslerini yalamaya başlamıştım. O da benimkini ağzına almış saksofon çalıyordu.

İki dakika içinde ağzına patlamıştım. Sıra amına geldi. Kemik gibi sertleşmiş olan yarağımı bir güzel amına yerleştirip pompalamaya başladım. Benimkini yerken acayip sesler çıkarıyor ve “hayatımda böyle güzel yarak yememiştim!” diyordu. Bir güzel içine boşaldım. Rahmi spermlerime doymuştu. Bir süre sonra sikim tekrar kalktı. Anlaşılan oydu ki sıra şimdi götüne gelmişti.

Kadını ters çevirip göte koymaya hazırlanıyordum ki, tam o sırada kocası gelmez mi!? Kapı da açık olunca hemen içeri dalıverdi!.. Fena yakalanmıştık! Korkarak ne yapacağımı düşünürken oda bize katıldı! O zaman ben de kaldığım yerden yani götünden devam ettim. O da sevgili karıcığını amından sikti. Şimdi bunu her zaman yapıyoruz evde de bedava oturuyorum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Eniştemin Kardeşi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

17 Yaşındaki eniştemin kardeşi banyoda otuz bir çekiyordu. Ablamla eniştem gece için dışarı çıkmışlardı ve tahmin ederim ki, Ferhat bu durumun farkında olmadığımı sanıyordu. Onun nefes alıp verişlerini duyunca kapının arkasına oturarak vajinamı ve klitorisimi okşayıp masaj yapmaya başladım. Ardından üzerimdekileri çıkararak sadece beyaz iç çamaşırlarımla kaldım ve banyonun kapısını açarak içeri girdim. İri penisini eline almış ileri geri çekiyordu. Beni iç çamaşırlarımla karşısında beklemeyen Ferhat bir an için kıpkırmızı oldu ve “ne yapıyorsun Gül” diyerek kalkık penisini elleriyle örtmeye çalıştı. Seksi bir biçimde dilimi dudaklarımda gezdirerek “seni duydum Ferhat, Kendi kendini tatmin etmeye çalışırken çıkan o tatlı sesleri duymamak imkansızdı” dedim. Hayalinde kimi düşünüyordun bakalım yoksa benimi düşlüyordun? Dediğimde ona doğru ilerleyerek dizlerim üzerine çöktüm. Ferhat o anda ayağa kalktı. Muhteşem penisi bana doğru dik bir şekilde duruyordu. Hemen elime alarak ağzıma soktum onu. Önce penisinin baş kısmını yalamaya başlamıştım ki Ferhat ” dur… dur… bu çok yanlış bir şey yapma” diyerek dizleri üzerine çömeldi. Bense ona hiç aldırış etmeden üzerimdeki sutyen ve külotu çıkararak onu penisinden tutup tuvalete oturmasını söyledim. Ateş gibi yanan vajinama sürterek penisini sıvazlamaya devam ettim. Organı benim kadınlık sıvımla ıslanmaya başlamıştı bile. Ferhat direnişini bıraktı ve başımı sıkıca tutarak dudaklarımdan öpmeye başladı. Çok ateşli öpüşüyordu doğrusu. Artık iri penisini içimde hissetmek için daha fazla bekleyemezdim. Resmen sikilmeye ihtiyacım vardı, sanki kadınlığımdan ateşler çıkıyordu. Onun içimi tamamen doldurmasını istiyordum. Lisedeyken okulun en rahat kızlarındandım bir çok kişiyle birlikte olmuştum ama bu eniştemin kardeşi ile ilk defa olacaktı. Penisini vajinamın dudakları arasına yerleştirip kendimi aşağı doğru ittim. Gözleri bir an için fırlayacak gibi olmuş, aşağı yukarı hareketlerle penisini içime alırken “Ahh Gül” diye defalarca ismimi sayıkladı. Onun spermlerini bir an önce içimde hissetmek istiyordum bunun için hızımı biraz daha arttırdım. Haydi Ferhat içime boşal, baldızının kadınlığını spermlerinle doldur, bütün spermlerini bana ver diye yalvarmaya başladım. Sanırım bu onun ilk deneyimiydi, göğüslerim üzerine çarpan sıcak nefesinin hızlandığını hissediyordum ve bir süre sonra kalçalarını havalandırarak kadınlığıma büyük bir basınçla fışkırmaya başladı. O boşalırken bende bir elimle taşaklarını okşayarak aldığı zevki arttırmaya çalıştım. Penisini içimden hiç çıkarmadan birbirimize sarılıp bir iki dakika öylece oturduk. Tekrar sertleşmesi fazla sürmemişti. Ben de orgazm olmalıyım dediğimde şaşkın bir ifadeyle bana baktı ve “nasıl olacak bu” diye sordu. Kadınlığımı en derin noktasına kadar yalamanı istiyorum senden dediğimde “lütfen bunu yapamam, olmaz” diyerek kalkmaya çalıştı. Onu sıkıca tuttum “Bundan hoşlanacaksın, bütün erkek arkadaşlarım bunu yapar” dedim ve banyo takımlarını bir araya getirerek üzerine uzandım, bacaklarımı iki yana iyice açtım “Ferhat yap artık şunu” “penisin ağzıma gelecek şekilde üzerime uzan ve dilini kadınlığıma götür” dedim.

Pozisyonunu aldığında ona oral seksten ne kadar çok hoşlandığımı söyledim. Vajinamı yalamaya başladığında aklımda yeni planlar kurdum eniştemin kardeşini çok memnun edecektim “sana değişik bir zevk aldıracağım Ferhat” diyerek dilimi arkasındaki küçük deliğe doğru götürdüm ve pembe dar deliğini genişletmeye başladım. “Ne yapıyorsun Gül” diye inlemeyle beraber dilini kadınlığımın etrafında dolaştırıyor, emiyor ve sokup çıkarıyordu. Penisini göğüslerimin arasına yerleştirip ileri geri kaymasını söyledim. Bende dilimi küçük deliğine sokup çıkarmaya başlamıştım artık. Göğüslerim arasında hızlı hızlı gidip gelmeye devam ediyordu. İri topları ise çeneme çarpıyor arada bir dilimle onlara masaj yapıyordum. Daha fazla dayanamadı, yüzüm üzerinde dikleşerek göğüslerime ve karnıma doğru boşalmaya başladı. O boşalırken aralanan deliğini yalamayı sürdürdüm ve bende haykırarak boşalmaya başladım. Onun altında bütün bedenim titriyordu. Üzerimden kalktı ve “bak göğüslerini ve karnını spermlerimle kapladım hoşuna gitti mi?” diye sordu. Ellerimle spermlerini bütün vücuduma yaydım ve en son parmaklarımı ağzıma götürüp sperminin tadına baktım. Gerçekten çok lezzetli bir tadı vardı. Evet çok hoşuma gitti diyebildim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Emlakçı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Ben Berk. Evimi almadan önce bir emlakçıya gitmiştim. Emlakçı nefis bir bayandı emlakçı değil sanki top modeldi. İçeri girer girmez azmıştım. Sarışın mavi gözlü iri göğüslü birini görünce tabii. Hemen boş bir ev sordum elinde bir kaç ev olduğunu söyledi ve birine gittik ev boş değildi sadece eşyalar vardı. İçeri girdik ben hemen yatağa baktım.Yumuşakcıktı. Emlakçı hanım (serpil) hanımı çağırdım ve eşyalarlamı satılık diye sordum .Oda evet dedi. Hemen bu yatak çok güzel dedim. Oda bilmem dedi. Ben bir yatın bakın yumuşacık dedim oda geldi. Evet dedi yumuşacık.

Tam çıkıyorduk dedi ki size bir ev daha gösteriyim mi. Ben de evet dedim. Gittiğimiz ev kendi eviydi. Beni içeri aldı. Evi çok güzeldi. Hemen söyledi Burası benim evim dedi. Ve biraz beklersen bir duş alıp gelicem dedi. Bende tamam dedim. O banyoya girdi. Biraz sonra seslendi. Biraz bakar mısınız diye. Banyoya gittim nefis vücudu ortadaydı. İçimden berk yaşadın olum diyodum. Benden arkasını keselememi istedi tamam dedim.birazcık öptükten sonra üzerimdekileri çıkardım ve banyoya girdim.O aniden eğilip penisimin ucunu nefis bir şekilde yalı yodu bende çok zevk alıyordum sonra onu kucakladım ve yatağa götürdüm. Biraz öpüştük.Sonra 69 pozisyonun ya yaladık bir birimizi ve artık serpil yalvarıyordu.Sok sikini içime diye ben dayanamadım hızlı şekilde girdim. O Bakireydi ve kan geldi. Hiç takmadım aynen devam ettim ve boşalmadan önce Evlimisin? diye sordu . Bende Hayır dedim. Sonra bana benle evlenir misin dedi. Bende biraz bekle dedim ve o sırada içine boşaldım ve evet dedim ona ilk görüşte aşık olmuştum. Zaten. Boşaldıktan sonra hemen arkaya geçip. Ne gariptir ki arkası da pürüzsüzdü. Ben kremledim ve girişe başladım. Serpil zevk çığlıkları attı sonra önce o.sonrada ben boşaldım.O gece boyuca seviştik ve birbirimizi evliliğimiz boyunca tatmin edeceğimizi anladık

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32